Enter your keyword

KÖPVILLKOR

Tack för att du besöker STUDIO MARS!

Alla produkter i den här webbutiken är handgjorda av mig om inget annat tydligt framgår. Vänligen läs och följ skötselinstruktionerna som medföljer varje produkt.

Om du har några funderingar kan du alltid kontakta mig på info @ studiomars.se.

SPECIALBESTÄLLNING

Om du hittar ett armband som du gillar, men storleken inte passar får du gärna höra av dig. Det går oftast att specialbeställa armbanden, men leveranstiden varierar då beroende på materialtillgång, etc. Ibland tillkommer även extra kostnader om jag t.ex. måste beställa extra material.

BETALNING

I kassan kan du använda följande två betalningsmöjligheter: PayPal och banköverföring till mitt konto i Nordea Bank AB.

Det går även att använda Swish till Swishnummer  0730363027, men eftersom Swish ännu inte är en integrerad betallösning på den här webbplatsen, ber jag dig höra av dig till mig – info @ studiomars.se – innan du betalar på det sättet.

Payson är ett annat extra betalningsalternativ. Skicka ett mail till info @ studiomars.se och meddela vad du vill köpa, så ordnar jag en betallänk från Payson.

LEVERANS

All leverans sker med spårbar försändelse via PostNord så snart betalningen är mig tillhanda. Jag meddelar alltid kunden spårnings-ID för försändelsen.

ÅNGERRÄTT

Ångrat köp gäller endast vid köp där totalsumman är 400:- eller mer enligt lagen om distansavtal.

Vid ångrat köp ber jag dig kontakta mig snarast möjligt via mail till info @ studiomars.se. Om du vill returnera produkten skall den återsändas i originalskick inom 14 dagar från det du mottog den och returfrakten betalas av köparen. När varan är mig tillhanda i originalskick återbetalas kostnaden. Observera att ångerrätt inte gäller vid specialbeställda produkter!

/ Marie